23 Ağustos 2012 Perşembe

furbolun sadece futbol olmadıgı bir organizasyon el classico!!!!



2012-2013 sezonunun ilk el clasico'su yani real madrid -barcelona mucadelesi bu gece 23,30


futbolun sadece futbol olmadıgı bir organizasyondur el classico dunyada neredeyse her macı 500 milyon kişi tarafından izlendigi bilinmektediir...

hane lig tv nın yeni reklamları varya ask bazıları icin altı harflidir :FUTBOL diye işte bazı ispanyollar icin o ask yani futbol dokuz harflidir :el clasico :)


futbol ne olursa olsun taraf tutmaktır bende real madrid tarafındayımdır kendimi bildim bileli ,bu dunyada iki takım bilirim biri tabi beşiktaş digeri real madrid dir işte durum boyle olunca tarafsız bir yazı beklemeyin benden :)


barcelona son donemin en organize takımı bazılarına gore tabi ben barca nın oyun sistemini sıkıcı keyifsiz bulanlardanım bir macta olu noktalarda filan pas pas pas yapmak beni izlerken sıkıyo hosuma gitmiyor belkide barca dan nefret ediyor olmamda onyargılı bakmama sebeb olabiliyor ...bu ne sacmalıyo yine diyeceksiniz bliyorum ama benim fikrim bu sekilde daha agresif , daha sert bi oyundan yanayım ...


el clasico oynanıoyorsa messi -ronaldo karsılastırılması tabiki yapılır ...ben ronaldo derim sahsen ...messi'ye saglanan olanaklar ona saglanmadan bu kadar basarılı olabiliyor yani forvette oynarken arkasıında xavi iniesta fabregas gibi beyinler yok bu sekide bi dusunun bakalım ...ronalado daha gunumuz futbolcusu fiziki acısdan guclu hızlı frik atan kafa golleri olan bi adam tabiki bu secim kişiden kişiye degişir...


şimdi herkes messi messi desede ronaldo da en az onun kadar gol atan biri ,bir sezonda 60 gol atmıs bir adamdan bahsediyoruz messinin masumiyeti acınası tipi cogu kişiyi kendine cektigini dusunuyorum ..

neyse biz gelelim bu geceki maca ...

real madrid cephesinde Geçen sezondan fark yok. Olması içinde bir sebep yok. Rekorları alt üst eden bu 11'de zayıf halkalar tabii ki var ama ligde de 121 gol, 100 puanlık performans var. Taşları yerinden oynatmak kolay değil. Yine de Khedira ve Arbeloa'nın yerine 2 farklı içime sinen isim olsa daha mutlu olurdum.


barcada ise Pep'in devam filmi Tito'nun başarısı futbolcuların ne kadar aç olacağına bakar. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun, her şeye bu kadar kısa sürede doymuş bir takımı rakibinin açlık düzeyine getirmek zordur. Tito'nun en büyük sınavı bu olacak. Yoksa daha ne anlatacaksın 11'deki bu isimlere. Sakatlıktan dönen Villa konmamış. Alexis tamam ama Villa'sız bu 11 sıkıntılı. Çünkü devamlı kazanmaya odaklı bir rakip var karşında. Ondan daha fazla galibiyet almak için Villa şart.

işte durumlar bu sekilde dostluk filan kazanmasın real madrid kazansın vee son sozum



....... HALA MADRİD ...........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder