29 Temmuz 2012 Pazar

2013'de beyazperde'den kendimizi alamıyacaz

evet baslıgı cok net bi şekilde attım 2013 de sinema dunyası ışıldayaccak adeta ...

devam filmleri onplana cıksada yeni yapımlarda bir okadar iddalı..şoyle kaba taslak bi bakarsak the hobbit,die hard 5,iron man 3,hangover 3,the  fast and furious 6,the wolverine,thor 2,mad max,kurtulus gunu ,superman  gibi saglam filmler var..tek tek incelicez merak etmeyin..

the hobbit'le baslayalım :yuzuklerin efendisi serisi bircok sinema severleriin aklını basından almıstı ben o grupda degilim sevmiyor olsamda bi efsane olmus yapımı her turlu yazarım o ayrı bi konu ,şimdi konu serinin basına donucekmiş hobbitlerin varoluslarına kadar 2 bolum olarak beyazperdede olucak ilki 2012 sonu ikincisi 2013 ortası gibi her iki filmde 3d ,yonetmen koltugunda ise yine peter jackson oturuyor... oscar garanti bencee 3-5 dalda alır yine :)

iron man 3: gelelim benim efsaneme  herkesin efsaneleri bi tarafa dursun, ustune oyunculukda adam tanımadıgım robert downey jr 'ın hayat verdigi  tony stark 2ın yeni macerası  2013 mayıs ayı gibi bizlerle ..konusu hakkında net bi bilgim yok seeneryo hazırlık asamasında heralde gelen soylentiler cin ile ilgili bi baglatısı olacagı yonunde ...


the fast and furious 6: 2011'de brazilyada gerceklesenserinin 5. filmin tadı  adeta damagımızda kalmıstı son sahnesini izleyenler bilir bugunleri zaten işaret ediyordu ...serinin 6. filminde oldu denilen michelle rodriguez geri donuyor ana kadro zaten aynı vin diesel onderliginde ,paul walker ,jordana brewster,dwayne jonhson,eva mendes ,ve rihanna'nın da bu kadroda olabilecegi konusuluyor...


superman: son donemlerde pek beyazperde dolaylarında gozukmeyen uyuyan dev sonunda uyanıyor...
superman bu sefer zack snyder yonetiminde karsımızda olucak...russle crowe'u da superman in babası rolunde izlicez inş, bu buyuk yapım ocakda vizyonda diyelim en iyisi :D


thor 2: thor 2 de degişen bi sey yok aslında kaldıgı yerden devam chris hemstwood ve natalie portman yine basroldeler.. yonetmen koltugunda ise game of thornes 'ın yonetmeni alan taylor olucak ..

the wolverine:the wolverine artık xmen serilerinden baya baya ayrıldı gibi tek basına yoluna devam ediyor..yine hugh jackman basrolde soylenecek de pek fazla bişey yok zaten ..

mad max : vee efsanevi mad max'de27 yıl sonra  geri donuyor .. tabiki  mel gibbson yok kadroda onun yerine şimdilerde the dark knihgt rises da bane karakterini oynayan tom hardy  oynıcak ...yalnız filmin kadrosu cok saglam guzelleri guzeli ki bence hollwood 'un en guzel oyuncusu charlize theron ve transformersla unu yakalayan eski manken rossie huntıngton whitney var.. filmin yonetmeni ise aynı george miller..

the hangover 3: gulmemiz lazım bu devirde artık gulmemiz işte o yuzden bize hangover gibi yapımlar lazım kadro aynı yonetmen aynı hersey aynı eee ozman gulme garantili hangover 3 2013 de bizlerle..

die hard 5: bugun cok efsanelerden bahsettik yaa işte onlardan bir tanesine burda bruce willis nagmı deger  john mcclanne 5. hikayesi ile karsımızda olucak....john bu sefer rus mafyasına bulasıcak gibi :))


independence day 2: kurtulus gunu bu filmide kuskusuz herkes bilir16 sene once  will shmith uzaylılar filan şimdi 2.si cekiliyor işte bakalım simdiki teknoloji ile nsl olucak..


24 : evett beni bilen bilir nasıl bi 24 hayranı oldugumu bundan boyle beyazperddede devam edicek jack bauer seruvenlerine kesin bi tarihi yok seneryo yapım asamasındaymıs ..touch dizisine agırlık veren kiefer sutherland araya bi yere 24 'un filminide sıkıstırır gibime geliyor 2013 un sonu gibi bekliyorum bakalım bekleyim gorucez..

nemo :  kayıp balık nemo'yu da unutmamak lazım oda geliyor :)

daha senaryosu tamamlanmamıs  ve yapım asamasında olan filmlerde var tabii ama durumarı bunlar kadar net degil mesela
steven spielberg'un robopacalypse'si, baska baska  frankesteein,robocop ,terminator 5,jurrasic park,tom raider gibi ...




 şimdilik bu kadar yeter yeni haberler geldikce bu yazının  ikinci bolumunu de paylasırım sizlerle :)

                                             

                                                        see youu ....  to be continued :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder